top of page
Search

Ny leder i Pensjonistpartiet Orkland!


På torsdagens digitale årsmøte ble Terje Selvnes enstemmig valgt som ny leder. Han takket for tilliten og lovet å føre det gode arbeidet som har vært gjort i partiet videre. Jeg har fått med meg et godt styre og sammen skal vi lede partiet videre, sa han.


Av de som var på valg kan nevnes:

Elin Randahl ble valgt som ny sekretær. Mait W. Danielsen fortsetter som kasserer. I varamannsrekken ble det valgt inn to nye. Mary Solstad Iversen og Anne Grethe Thorstensen.


For å se den komplette listen over styremedlemmer og varamedlemmer kan man gå inn på fanen lokallagstyre på nettsiden til partiet.


Pensjonistpartiet Orkland stiller godt rustet inn i året 2021.


Recent Posts

See All

Plass på sykehjem/ helsetun

«Legg di hand i mi hand så er vi sterke saman så er vi svake saman så er vi saman», skriver Åse-Marie Nesse. Det er en ønskesituasjon, men i dagens eldreomsorg, også i vår kommune, er dette vanskelig.

Samboergaranti

For par som har levd sammen et helt liv er det sårt og ganske så utenkelig at de må skilles og bo hver for seg nå den ene parten blir så svak eller syk at hun eller han må på kommunalt sykehjem. Det å

Nytt styre

Pensjonistpartiet Orkland har avholdt årsmøte, og styret for 2022 er følgende: Øverst fra venstre: Reidar Samskott, Anne Grethe Thorstensen, Mait W.Danielsen (kasserer), Johnny Danielsen, Janicke An

Comentários


bottom of page