top of page
Search

Gang- og sykkelbru over Skjenaldelva


Vi viser til forrige artikkel angående gang- og sykkebru og Skjenaldelva, og legger herved ut svaret vi fikk fra Ordfører Oddbjørn Bang:


«Ved en tilfeldighet fant en forurenset masse når man begynte å grave og dette ble meldt inn til myndighetene slik man skal. Nå har en funnet metode å dekke til disse massene slik at prosjektet kan fortsette. Det må imidlertid godkjennes av miljømyndighetene. Gå alt som planlagt vil brua være på plass i høst, eller i hvert fall i løpet av året».

Recent Posts

See All

Plass på sykehjem/ helsetun

«Legg di hand i mi hand så er vi sterke saman så er vi svake saman så er vi saman», skriver Åse-Marie Nesse. Det er en ønskesituasjon, men i dagens eldreomsorg, også i vår kommune, er dette vanskelig.

Samboergaranti

For par som har levd sammen et helt liv er det sårt og ganske så utenkelig at de må skilles og bo hver for seg nå den ene parten blir så svak eller syk at hun eller han må på kommunalt sykehjem. Det å

Nytt styre

Pensjonistpartiet Orkland har avholdt årsmøte, og styret for 2022 er følgende: Øverst fra venstre: Reidar Samskott, Anne Grethe Thorstensen, Mait W.Danielsen (kasserer), Johnny Danielsen, Janicke An

Comments


bottom of page