top of page
Search

Bruk stemmeretten - stem gjerne Pensjonistpartiet

Tre dager igjen til valget. Jeg har gjennom noen uker skrevet noen små innlegg i det som kalle «Torsteins hjørne». Og de har handlet om litt forskjellig. Om livet, om sorg og om glede. I dag skal jeg forsøke å skrive en appell til dere som skal stemme.


Jeg kunne startet slik:

Velgerne bør stemme på meg dersom de ønsker en politiker som setter læringsmiljø og oppvekstmiljø for våre barn og unge øverst. De bør stemme på meg dersom de ønsker økt valgfrihet og kvalitet i omsorgen gjennom å slippe flere krefter til. De bør stemme på meg dersom de er opptatt av å legge til rette for bærekraftig vekst og utvikling av næringslivet. De bør stemme på meg dersom de er opptatt av at kultur og frivillighet skal få utviklingsmuligheter i Orkland. De bør stemme på meg dersom de er opptatt av at vi har tiltak for klima som virker.


Jeg gjør det ikke, fordi slike lovnader ikke er troverdige. Selvfølgelig vil jeg vil jobbe for alt dette, men får det ikke til alene. Derfor må samarbeid over partigrensene til.

Ja, jeg har en hjertesak i politikken, og er det å hjelpe folk som støter mot byråkratiet. Jeg ønsker kort og godt å være en ombudsmann. Som politiker ønsker å være en ombudsmann for alle Det var derfor jeg gikk inn i politikken i 1979. Og det er også derfor jeg har blitt valgt og gjenvalgt valg etter valg.


Et takkekort fra en dame sitter som spikret.

«Det at det finnes noen som bryr seg om meg, og noen som jeg bryr meg om, er jo selve bekreftelsen på at jeg er til og har en egenverdi som person».

Dette kortet jeg fikk jeg fra en innbygger da jeg engasjerte meg i hennes sak som politiker. Som en ombudsmann. Det gjorde meg stolt og glad.

Ombudsmenn behøves. Jeg er en ombudsmann.


Godt valg. Og stem gjerne Pensjonistpartiet

Recent Posts

See All

Plass på sykehjem/ helsetun

«Legg di hand i mi hand så er vi sterke saman så er vi svake saman så er vi saman», skriver Åse-Marie Nesse. Det er en ønskesituasjon, men i dagens eldreomsorg, også i vår kommune, er dette vanskelig.

Samboergaranti

For par som har levd sammen et helt liv er det sårt og ganske så utenkelig at de må skilles og bo hver for seg nå den ene parten blir så svak eller syk at hun eller han må på kommunalt sykehjem. Det å

Nytt styre

Pensjonistpartiet Orkland har avholdt årsmøte, og styret for 2022 er følgende: Øverst fra venstre: Reidar Samskott, Anne Grethe Thorstensen, Mait W.Danielsen (kasserer), Johnny Danielsen, Janicke An

Comments


bottom of page