top of page
Search

Takk!


Da har vi i Pensjonistpartiet Orkland gjennomført vår siste stand før kommunevalget. Det er faktisk over 6 måneder siden vi startet planleggingen om hvordan vi skulle "markedsføre" oss frem mot valgdagen.


Styret i PP valgte denne strategien: Brev ble sendt ut til alle husstander der én eller begge er over 67 år. Vi er spente på om dette hadde noe for seg, men vi har fått positive tilbakemeldinger. I tillegg ble vårt program sendt, eller brakt ut av våre medlemmer, til nesten alle husstander i vår 1906km2 store kommune.

I tillegg har vi vært rundt om i alle kriker og kroker i vår kommune. Til sammen 15 plasser har vi vært fysisk tilstede, og vi har blitt veldig godt mottatt og fått god respons på alle de plasser vi har besøkt.

En stor takk for innsatsen til dere alle i vårt lokalparti! Til dere som har stått på stand, delt ut vårt program rundt omkring, og fremsnakket vårt lokalparti. Takk til dere alle!


Mandagskveld kommer "dommen" av vår innsats i siste periode i kommunestyre, og valgkampen. Jeg er spent, og jeg regner med at dere alle er det samme.

Vi krysser fingrene!


Med hilsen Terje Selvnes Leder

Recent Posts

See All

Trenger vi tenke så stort

I forvaltningsutvalgets møte den 12. mars stemte jeg som det eneste medlemmet i mot kommunedirektørens forslag til vedtak angående områdeplanen Eiktyr industripark. Årsaken til min skepsis til dette p

Vil du bli en del av laget?

Pensjonistpartiet Orkland jobber på som aldri før, og vi er selv engasjert i mange saker som er i vinden for tiden, og vi engasjerer publikum! Vil du bli en del av laget, og støtte oss som parti med å

Årsmøte i Pensjonistpartiet Orkland

Tirsdag 23.januar var det årsmøte i Pensjonistpartiet Orkland, og vi synes det var ett godt oppmøte av medlemmer som kom. Vi gjennomgikk de vanlige årsmøtesaker, som eksempel årsberetning, regnskap, b

Comments


bottom of page