top of page
Search

Tiårsmarkering for terrorangrepet


Minnesmerke for 22.juli-terroren i Gammelosen på Orkanger.

22. juli 2021 er det ti år siden terrorangrepene mot Regjeringskvartalet og AUFs sommerleir på Utøya. Derfor blir det en ekstra markering i Orkland i år.


Klokken 17:00 blir det egen minnegudstjeneste i Orkdal kirke. Den blir ledet av sokneprestene Åse Rugland og Marita Hammervik-Owen sammen med vikarprest Alex Ramstad Døsvik. Organist Randi Hagen spiller, mens Sturla Fagerli Larsen bidrar med solosang.


Tradisjonen tro blir det også en minnestund i Gammelosen klokken 18:15. Der vil ordfører Oddbjørn Bang holde tale. AUF vil holde appell og det vil bli lagt ned blomster ved minnesmerket. Sturla Fagerli Larsen vil bidra med sang.

Markeringen vil bli avsluttet i Orkland kulturhus der det blir gratis visning av filmen Generasjon Utøya. Dette er en ny norsk dokumentarfilm som følger fire unge kvinner som var tilstede på Utøya, og som har valgt å fortsette sitt politiske engasjement. Kinoforestillingen starter klokken 20:00.


Alle er hjertelig velkommen til å delta på markeringene.


Kilde; https://www.orkland.kommune.no/tiaarsmarkering-for-terrorangrepet.6398547-507025.html?fbclid=IwAR12CH4TrSe5VL57MxmxE-X318KbeXUSrU8tQwf6pI4mi-uliVXZK2GCrSQ

Recent Posts

See All

Plass på sykehjem/ helsetun

«Legg di hand i mi hand så er vi sterke saman så er vi svake saman så er vi saman», skriver Åse-Marie Nesse. Det er en ønskesituasjon, men i dagens eldreomsorg, også i vår kommune, er dette vanskelig.

Samboergaranti

For par som har levd sammen et helt liv er det sårt og ganske så utenkelig at de må skilles og bo hver for seg nå den ene parten blir så svak eller syk at hun eller han må på kommunalt sykehjem. Det å

Nytt styre

Pensjonistpartiet Orkland har avholdt årsmøte, og styret for 2022 er følgende: Øverst fra venstre: Reidar Samskott, Anne Grethe Thorstensen, Mait W.Danielsen (kasserer), Johnny Danielsen, Janicke An

Comentarios


bottom of page